Чекаючи гостей, ми часто ламаємо голову – що можна приготувати незвичайного на закуску. Завжди хочеться здивувати і порадувати чимось смачненьким. Не кожна господиня готує незвичайні закуски для гостей, частіше це стандартний набір. Тому сьогодні, на уроці виробничого навчання учні другого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №1, професія кухар, офіціант), разом з наставником Олександрою Погоріляк практично опановували тему «Приготування бутербродів: простих, складних, закусок (канапе)». Учні навчилися не тільки готувати брускети з різними гастрономічними продуктами, рулет шпинатний з вершковим сиром та хамоном, бутербродний закусочний рулет з салямі, тостового хліба і свіжих огірків, ріжки з сирною начинкою, а й оригінально їх прикрашати та подавати.
Але особливо смачними вдалися витончені закусочні профітролі (що тануть у роті), з різними начинками – з грибною начинкою, копченою куркою і яйцем, з ніжним повітряним крем-сиром та хрусткою «кришечкою».
Ці вишукані закуски та бутерброди підійдуть до будь-якого столу, як легкий перекус, або як фуршетна страва. Сподіваємося, якщо ви приготуєте ці страви, то вони внесуть у ваше свято нотку справжньої розкоші.
Профітролі з якою начинкою спробуєте першими?