02.12.2023р. Готуємо вишукані страви

01.12.2023р.Опановуємо сучасні технології
01.12.2023
  Тиждень читання 2023!
05.12.2023
Show all

02.12.2023р. Готуємо вишукані страви

    Чекаючи гостей, ми часто ламаємо голову – що можна приготувати незвичайного на закуску. Завжди хочеться здивувати і порадувати чимось смачненьким. Не кожна господиня готує незвичайні закуски для гостей, частіше це стандартний набір. Тому сьогодні, на уроці виробничого навчання учні другого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР  (група №1, професія кухар, офіціант), разом з наставником Олександрою Погоріляк практично опановували тему «Приготування бутербродів: простих, складних, закусок (канапе)». Учні навчилися не тільки готувати брускети з різними гастрономічними продуктами, рулет шпинатний з вершковим сиром та хамоном, бутербродний закусочний рулет з салямі,   тостового хліба і свіжих огірків, ріжки з сирною начинкою,  а й  оригінально їх прикрашати та подавати.

    Але особливо смачними вдалися   витончені закусочні профітролі (що тануть у роті), з різними начинками – з грибною начинкою, копченою куркою і яйцем, з ніжним повітряним крем-сиром та хрусткою «кришечкою». 

    Ці  вишукані закуски та бутерброди підійдуть до будь-якого столу, як легкий перекус, або як фуршетна страва.  Сподіваємося, якщо  ви приготуєте ці страви, то  вони внесуть у ваше свято нотку справжньої  розкоші.

    Профітролі з якою начинкою спробуєте першими?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту