З 24 по 30листопада майстер виробничого навчання КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР Олександра Погоріляк (професія кухар, офіціант), проходила стажування на базі Навчально-практичного центру Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування. Перший (дистанційний) етап передбачав самостійне вивчення сучасних технологій харчування, ознайомлення з оновленим санітарним регламентом закладів харчування (впровадженням системи харчової безпеки ХАССП), новітнім технологічним устаткуванням підприємств харчування та приготування страви європейської кухні – яловичини «Беф Велінгтон».
На другому (очному) етапі слухачі практично відпрацьовували сучасні технології приготування та подачі пате: паштету з курячої печінки, взяли участь у майстер-класі, який провела викладач спеціальних дисциплін Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування Наталія Галас.
Олександра Іванівна успішно опанувала програму стажування, за результатами якого видано довідку про стажування та сертифікат про участь у семінарі-практикумі.
Методист Марта КОПЧАЛЮК