Далеко не секрет, що смачні й поживні учнівські сніданки та обіди залежать не тільки від якісних продуктів для їх приготування, сучасного технологічного обладнання їдалень (харчоблоків), а і від професійності шкільних кухарів.
Нещодавно закінчила підготовку на курсах підвищення кваліфікації, які проходили на базі КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР,
група кухарів закладів освіти Солотвинської та Тересвянської територіальних громад, (майстер-тренер Настасія Овечкіна).
Слухачі курсів не просто підвищили свій професійний рівень, але й переформатували наявні у них знання та навички, націлені на реалізацію реформи шкільного харчування. Підтвердженням проходження курсів підвищення кваліфікації стали сертифікати за напрямом «Впровадження різноманітного збалансованого та якісного харчування в закладах освіти».
Щиро вітаємо наших учасників із успішним проходженням курсу! Бажаємо подальшого розвитку, впевненості та натхнення у щоденній роботі!
Разом ми створюємо якісне, сучасне та безпечне харчування для дітей!
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР