09.11.2021

09.11.2021р. Урок виробничого навчання у навчальній групі №10

       Основна мета уроків виробничого навчання  – навчити майбутніх робітників правильно і якісно виконувати основні трудові прийоми, а також поєднувати набуті знання з уроків теоретичного навчання […]
02.11.2021

02.11.2021р. Соуси. Мистецтво створення смаку.

        Французи кажуть: архітектор прикриває свої помилки фасадом, лікар – землею, а кухар – соусом. Як зробити звичні страви новими, незвичними, оригінальними? Вирішення цього питання багато […]
29.10.2021

29.10.2021р. Готуємо страви з риби.

       Здобувачі освітипершого курсу інтегрованої професії «Кухар, офіціант» проходять виробниче навчання в навчально – виробничій  майстерні кухарів Тячівського професійного ліцею. Під керівництвом майстрів виробничого навчання Григоренко […]
28.10.2021

28.10.2021р. Урок виробничого навчання.

       Найбільш загальна характеристика сучасного уроку – це показник самостійності і активності учнів, що і було відмічено на уроці виробничого навчання на тему «Видалення сучків та […]
27.10.2021

27.10.2021р. Набуваємо практичні навички

       Невід’ємною частиною і показником електричної мережі є таке поняття, як ізоляція. Захисна оболонка проводу або кабелю, електричний ізолятор та інші пристрої перешкоджають електричному струму контактувати […]
27.10.2021

27.10.2021р. До визволення України та Закарпаття

       28 жовтня – знаменна дата для України, адже 77 років тому нашу рідну землю було звільнено від нацистських окупантів.        З нагоди цієї події  упродовж […]
Перейти до вмісту