20 жовтня під керівництвом методиста НМЦ ПТО Савченко Т.Л. відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій деревообробного напрямку, яке було присвячено питанню підвищення якості […]
Кожна страва повинна відповідати вимогам якості. Одним з показників якості є відповідність форми нарізання овочів формі основного продукту. Наприклад: для супу з гречаною крупою овочі […]
20 жовтня весь світ святкує Міжнародний день кухаря і кулінара. До цього свята в Тячівському професійному ліцеї проведено позакласний захід «Посвята в кухарята», який організували […]
Щорічно, 20 жовтня, професійне свято відзначають кухарі та кулінари всього світу. Для учнівської молоді Тячівського професійного ліцею бібліотекарем Фріндт Ю.М. організовано презентацію книжково-ілюстративної виставки «Мистецтво […]
18 жовтня 2022р. відбулося засідання атестаційної комісії. На порядку денному розглядалися ряд питань, зокрема: ознайомлення з наказом Департаменту освіти і науки, молоді та спорту […]
18 жовтня 2022 р. у навчальній групі №6 з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», був проведений відкритий урок виробничого навчання на тему: «Розбирання […]