«Промінь допомоги: стань волонтером
25.10.2023
27.10.2023р. До Дня української писемності та мови
27.10.2023
Показати все

26.10 2023р. Урок виробничого навчання

    «Нормальна і корисна їжа – це їжа з апетитом, їжа із задоволенням», – так казав вчений-фізіолог Іван Павлов. Досягається це не лише смачною і різноманітною їжею, обстановкою, що створює гарний настрій а й  красивим сервіруванням, яке є важливим моментом у залученні відвідувачів. Гарно сервіровані столи є прекрасним доповненням до інтер’єру закладу харчування, створюють враження затишку та комфорту. Попереднє сервірування столів – це важливий етап в підготовці торгового залу для обслуговування відвідувачів,  яке  прискорює процес обслуговування.

    Під час уроку виробничого навчання у навчальній групі №14 (професія офіціант, бармен), майбутні майстри ресторанного обслуговування КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР під керівництвом наставника Наталії Овечкіної удосконалили й практично закріпили правила та прийоми попередньої сервіровки столу до вечері та сніданку.

    Особливу увагу майстер виробничого навчання акцентувала  на особливостях та послідовності розміщення приборів на столах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту