20.11.2025 – День дитини
20.11.2025
21.11.2025р. До Дня Гідності та Свободи
21.11.2025
20.11.2025 – День дитини
20.11.2025
21.11.2025р. До Дня Гідності та Свободи
21.11.2025
Показати все

20.11.2025р. Урок виробничого навчання

    Сьогодні першокурсники   КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №1, професія кухар, офіціант) відпрацьовували свої первинні професійні навички під час практичного заняття з теми «Приготування страв з яєць (варених, смажених, запечених)».

    Під керівництвом майстра виробничого навчання Василя Кубинця здобувачі професійної освіти опановували нові рецептури різних смаколиків, працювали над вдосконаленням своїх професійних вмінь при приготуванні таких страв:

  • італійська фрітата (запечений омлет із різноманітними добавками: овочами, сиром, м’ясом, ковбасою);
  • пряжений омлет;
  • яєчні конвертики з м’ясною (ковбасною) начинкою;
  • яйця Бенедикт під соусом голандез;
  • фаршировані яйця;
  • омлет натуральний;
  • омлет фарширований сирно-мʼясною начинкою;
  • омлет змішаний;
  • скрембл із сиром  і беконом (українська бовтанка);
  • яйця рідкі, зварені круто і яйця пашот.

    Кожен крок — це впевненість, акуратність і любов до кулінарної справи. 

Навчання через практику — найкращий шлях до майстерності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.