Друга група кухарів закладів освіти Тячівської та Бедевлянської територіальних громад продовжила підвищувати кваліфікаціюв рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування Цього разу під час практичного заняття (майстер виробничого навчання Катерина Лигирда), проведеного у виробничій майстерні КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР, вони приготували такі страви за збірником рецептур Євгена Клопотенка:
Банош – класика української кухні, яка зігріває душу і нагадує, що простота – це синонім досконалості.
Сочевиця тушкована з овочами – ідеальна гармонія користі та смаку.
Кебаб з коріандром – м’ясо та спеції у пристрасному танго на вашій тарілці.
Далі буде ще більше смачного та корисного.
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР