20.06.2025р. Реформа шкільного харчування в дії!

19.06.2025р. Навчання та атестація з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності
19.06.2025
23.06.2025р. Виробнича практика – запорука якісної підготовки кваліфікованого робітника
23.06.2025
Показати все

20.06.2025р. Реформа шкільного харчування в дії!

    Друга група кухарів закладів освіти  Тячівської та Бедевлянської територіальних громад продовжила підвищувати кваліфікаціюв рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування Цього разу під час практичного заняття (майстер виробничого навчання Катерина Лигирда), проведеного у виробничій майстерні КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР, вони приготували такі страви за збірником рецептур Євгена Клопотенка:

    Банош – класика української кухні, яка зігріває душу і нагадує, що простота – це синонім досконалості.

    Сочевиця тушкована з овочами – ідеальна гармонія користі та смаку.

    Кебаб з коріандром – м’ясо та спеції у пристрасному танго на вашій тарілці.

   

Далі буде ще більше смачного та корисного. 

                                                           Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.