Сьогодні здобувачі освіти навчальної групи №3 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант) запрошують скуштувати такі апетитні, соковиті страви як шніцель столичний, філе фаршироване, куряче філе в сухарях, котлету по- київськи.
Під час уроку виробничого навчання на тему: «Механічна кулінарна обробка птиці. Приготування напівфабрикатів з птиці» першокурсники із задоволенням здійснювали практичне відпрацювання завдань, дотримувалися правил ведення технологічного процесу, виконували розрахунок сировини, вирішували виробничі ситуації.
Урок пройшов пізнавально, динамічно, з активною практичною діяльністю учнів. А сприяла формуванню фахової компетентності майбутніх кухарів наставник, майстер виробничого навчання Катерина Лигирда.
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР