28.12.2024р. Поетапна кваліфікаційна атестація
28.12.2024
21.01.2025р. До Дня Соборності України
21.01.2025
Показати все

14.01.2025р. Урок виробничого навчання

    Сьогодні здобувачі освіти навчальної групи №3 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант) запрошують скуштувати такі апетитні, соковиті страви як шніцель столичний, філе фаршироване, куряче філе в сухарях, котлету по- київськи.

    Під час уроку виробничого навчання на тему: «Механічна кулінарна обробка птиці. Приготування напівфабрикатів з птиці» першокурсники із задоволенням здійснювали практичне відпрацювання завдань, дотримувалися правил ведення технологічного процесу, виконували розрахунок сировини, вирішували виробничі ситуації. 

    Урок пройшов пізнавально, динамічно, з активною практичною діяльністю учнів. А сприяла формуванню фахової компетентності  майбутніх кухарів наставник, майстер виробничого навчання Катерина Лигирда.

                                                           Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту