Ось і добігає до завершення перший курс в групі №8 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант). Останній урок виробничого навчання ми присвятили стравам з м’яса. Виявляється страви з котлетної та натуральної січеної маси з м’яса це не тільки котлети, січеники, шніцель, а ще багато інших смачних страв. Сьогодні здобувачі освіти запрошують скуштувати такі апетитні, соковиті страви як м’ясо по-домашньому, крученики апетитні, м’ясо пікантне, котлету по-київськи. Сприяла формуванню фахової компетентності кухарів наставник, майстер виробничого навчання Віталія Мадай. Першокурсники із задоволенням здійснювали практичне відпрацювання завдань, відповідали на питання, вирішували виробничі ситуації. Урок пройшов пізнавально, динамічно, з активною практичною діяльністю учнів.
А страви вийшли дійсно дуже пікантні, оригінальні, з хрусткою скоринкою, були гарно оформлені і чудово смакували учням.
Бажаємо здобувачам освіти гарного літнього відпочинку! Чекаємо їх у наступному навчальному році з новими силами та прагненням до навчання.
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР