Важливою складовою підготовки майбутніх фахівців є співпраця з представниками роботодавців, зокрема випускниками. А сучасний ринок праці висуває високі вимоги до шукачів роботи, які особливо зростають в умовах війни. Ознайомитися більш детально з новою професією, з сучасним обладнанням на практиці мали можливість учні навчальних груп №8 (професія кухар, офіціант) та №14 (професія офіціант, бармен) КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР.
В рамках Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти роботодавцями ресторану falcon.rest було організовано майстер-класи. Колишній випускник ліцею Фісенко Антон продемонстрував майстер-клас з приготування та подавання змішаних напоїв і коктейлів: «Глінтвейн», «Бестселлер», «Hugo». Він не тільки поділився цінними знаннями та особистим досвідом, надихнувши наших учнів на подальше навчання та професійний розвиток, а й пригадав найкращі моменти свого навчання у ліцеї.
У захваті були учні і від майстер-класів від учня Мухаммада Саліма, який проходить в цьому закладі виробничу практику та шеф кухаря ресторану. А продемонстрували вони процес приготування страви до сніданку «Скрембл» та салату «Айсберг з куркою у маринаді теріяки та тигровими креветками».
Ми вдячні нашим випускникам та роботодавцям за їхню готовність ділитися досвідом та сприяти розвитку майбутніх фахівців.