В лютому-березні 2024р. Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра», Громадська Спілка «GASTRO CLUB» та Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області провели Всеукраїнський гастрономічний онлайн – конкурс різдвяних та новорічних автентичних страв «Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво». Мета конкурсу: дати можливість для охочих поділитись з мешканцями України своїми регіональними або всеукраїнськими рецептами для збереження та передачі гастрономічної спадщини України, донести жителям України та Європи гастрономічні та кулінарні традиції України. Заклад освіти представляла майстер виробничого навчання з професії «Кухар, офіціант» Віталія Мадай.
За підсумками конкурсу Віталія Іванівна набрала 213 балів із 237 і нагороджена дипломом. Вітаємо! Бажаємоздоров’я та натхнення, гарних страв та нових ідей, завжди сміливо і гордо рухатися тільки вперед!
Окрема подяка за підготовку до конкурсу голові методичної комісії професій громадського харчування Погоріляк Олександрі, а за технічну підтримку майстру виробничого навчання Людмилі Губановій.