
29.04.2025р. Про запобігання проявам булінгу, вербування та тероризму серед молоді.
29.04.2025
30.04.2025р.Опановуємо навички підприємництва
30.04.2025Уроки виробничого навчання у групі №3 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант), завжди проходять цікаво та пізнавально. Учні працюють бригадами та в малими групах.
Не став винятком і урок виробничого навчання з теми «Приготування варених, смажених та запечених страв з м’яса».
Для досягнення найкращого результату та успішного закріплення отриманих напередодні знань та умінь учні були поділені на дві бригади. У ході роботи, під керівництвом наставника, майстра виробничого навчання Катерини Лигирди, вони готували та презентували такі страви з мʼяса: шашлик, стейк, свинина запечена, м’ясо по –французьки.
Презентація страв була неперевершена, дегустація пройшла на високому рівні.
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР.







