29.04.2025р. Про запобігання проявам булінгу, вербування та тероризму серед молоді.
29.04.2025
30.04.2025р.Опановуємо навички підприємництва
30.04.2025
29.04.2025р. Про запобігання проявам булінгу, вербування та тероризму серед молоді.
29.04.2025
30.04.2025р.Опановуємо навички підприємництва
30.04.2025
Показати все

29.04.2025р. Готуємо страви з м’яса

    Уроки виробничого навчання у групі №3 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант), завжди проходять цікаво та пізнавально. Учні працюють бригадами та в малими групах. 

    Не став  винятком і урок виробничого навчання з теми «Приготування варених, смажених та запечених страв з м’яса».

    Для досягнення найкращого результату та успішного закріплення отриманих напередодні знань та умінь учні були поділені на дві бригади. У ході роботи, під керівництвом наставника, майстра виробничого навчання  Катерини Лигирди, вони готували та презентували такі страви з мʼяса: шашлик,  стейк, свинина запечена, м’ясо по –французьки.

    Презентація страв була неперевершена, дегустація пройшла на високому рівні.

Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.