Смачна подорож у світ японської кухні
06.06.2025
Показати все

29.04.2025р. Готуємо страви з м’яса

    Уроки виробничого навчання у групі №3 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант), завжди проходять цікаво та пізнавально. Учні працюють бригадами та в малими групах. 

    Не став  винятком і урок виробничого навчання з теми «Приготування варених, смажених та запечених страв з м’яса».

    Для досягнення найкращого результату та успішного закріплення отриманих напередодні знань та умінь учні були поділені на дві бригади. У ході роботи, під керівництвом наставника, майстра виробничого навчання  Катерини Лигирди, вони готували та презентували такі страви з мʼяса: шашлик,  стейк, свинина запечена, м’ясо по –французьки.

    Презентація страв була неперевершена, дегустація пройшла на високому рівні.

Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.