Особлива деталь при сервіруванні столу в ресторані, вдома, у кав’ярні – серветки. Без серветки неможливо дотримуватися чистоти і охайності за столом, а крім цього гарно відпрасована і красиво складена полотняна серветка є прикрасою столу. Цікаві ідеї і колірні поєднання зроблять сервіровку столу справжнім витвором мистецтва.
Під час уроку виробничого навчання здобувачі освіти навчальної групи №3 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант), практично засвоїли тему «Складання серветок. Призначення полотняних серветок. Способи складання серветок при різних видах обслуговування». А допомогли їм у цьому наставники, майстри виробничого навчання Ганна Григоренко та Катерина Лигирда