З метою формування ключових та предметних компетентностей здобувачів освіти 25 березня викладачі спецдисциплін КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР Олександра Погоріляк та Катерина Савула провели відкритий бінарний урок з предмету «Технології» (Тема: Проєкт «Здорове харчування») та предмету «Основи енергоефективності та екології» (Тема: «Еко-харчування»).
Педагоги, працюючи дружним дуетом, сформували активну, цікаву та продуктивну роботу над проєктом. У процесі підготовки проєкту учні розподілились на 4 групи.
1 група: «Науковці» – досліджували історію харчування;
2 група: «Кореспонденти» – збирали інформацію про моделі сучасного харчування;
3 група: «Дослідники» – складали «Тарілку здорового харчування»;
4група: «Майстер – Шеф» – з’ясовували рецепти страв, які корисні для організму і містять вітаміни, складали власні рекомендації для збереження вітамінів у продуктах харчування.
Робота над проєктом допомогла підвищити рівень обізнаності учнів групи №8 (професія кухар, офіціант) щодо засад здорового харчування та мотивувала їх до здорового способу життя.