
23.09.2025 – Профілактичні заняття
23.09.2025
07.09.2025 – Вітаємо випускників із отриманням документів про освіту
25.09.2025Здобувачі освіти другого курсу за професією кухар, офіціант (майстер виробничого навчання Ганна Григоренко) на уроці виробничого навчання працювали з дріжджовим тістом на опарі – м’яким і ароматним, ідеальним для пухких вареників і рум’яних пиріжків.
Приготували:
парові вареники з кисломолочним сиром, картоплею, ревенем, абрикосами та малиною,
пиріжки з курячим м’ясом, обсмажені до золотистої скоринки.
Здобувачі освіти самі готували тісто, формували вироби, варили вареники на парі та смажили пиріжки на сковороді.
Кожен навчився, спробував і зрозумів: справжня кухня – це практика й любов до справи!













