Традиційне французьке блюдо яйце пашот зберігає у собі багато таємниць і загадок. Що робить цю страву такою знаменитою та затребуваною у Франції і не тільки, як приготувати яйця пашот, що зробити, щоб голландський соус не розшарувався, і чому сніданок з яйцем-пашотом став частиною французької культури?
А розібратися у цьому допомогли майстри виробничого навчання КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР Катерина Савула та Ганна Григоренко, які провели майстер клас для дорослих «Приготування швидких та корисних сніданків».
Справжній сніданок аристократа, хоча нічого особливого у блюді немає. Тост, грудинка, бекон або шинка, яйце «пашот» та соус. В даному випадку – голландський.
Учасники майстер-класу отримали не лише сертифікати. Були корисні поради, незабутня атмосфера та неймовірний настрій! Можливо, саме цей майстер-клас стане для декого початком великої кулінарної подорожі