Ні для кого не секрет, що різні салати готують на кожній кухні практично кожен день. Це може бути частиною святкового столу, або ж частиною повсякденної їжі. Адже його так легко приготувати! Нарізати будь-які овочі і додати смачну заправку – це і є універсальний рецепт салату на кожен день. Але, як і в будь-якій страві, процес приготування навіть самого простого і нехитрого салату теж має свої секрети, тонкощі і особливості.
Якщо ви хочете чомусь навчитися, то сміливо навчайтеся, а якщо хочете дізнатися про тонкощі і особливості приготування салатів, то завітайте до Тячівського професійного ліцею. Сьогодні на уроці виробничого навчання учні другого курсу навчальної групи №3 (інтегрована професія кухар, офіціант) під керівництвом наставника – майстра виробничого навчання Катерини Лигирди, практично опановували тему «Приготування салатів». Майбутні кухарі не тільки навчилися готувати різновидності салатів як з сирих овочів так і варених, а й вкотре упевнилися в тому, що салат це та страва, що дає простір для фантазії кулінара. Учні ретельно підготувалися, працювали з натхненням і в результаті отримали задоволення від своєї роботи. Такі салати, як «Весна», «Хризантема», «Пекінський», «Білосніжка» варто приготувати кожній господині, тому що це дуже смачно. Соковиті овочі та гострі приправи вдало доповнять абсолютно будь-яку страву з м’яса чи риби.
Здивуйте своїх рідних!