
20.11.2025 – День дитини
20.11.2025
21.11.2025р. До Дня Гідності та Свободи
21.11.2025Сьогодні першокурсники КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №1, професія кухар, офіціант) відпрацьовували свої первинні професійні навички під час практичного заняття з теми «Приготування страв з яєць (варених, смажених, запечених)».
Під керівництвом майстра виробничого навчання Василя Кубинця здобувачі професійної освіти опановували нові рецептури різних смаколиків, працювали над вдосконаленням своїх професійних вмінь при приготуванні таких страв:
- італійська фрітата (запечений омлет із різноманітними добавками: овочами, сиром, м’ясом, ковбасою);
- пряжений омлет;
- яєчні конвертики з м’ясною (ковбасною) начинкою;
- яйця Бенедикт під соусом голандез;
- фаршировані яйця;
- омлет натуральний;
- омлет фарширований сирно-мʼясною начинкою;
- омлет змішаний;
- скрембл із сиром і беконом (українська бовтанка);
- яйця рідкі, зварені круто і яйця пашот.
Кожен крок — це впевненість, акуратність і любов до кулінарної справи.
Навчання через практику — найкращий шлях до майстерності!














