16.06.2025р. Змінюємо підходи до харчування!

13.06.2025р. Вчимося тонкощам та особливостям сервірування столу
13.06.2025
Вітаємо із завершенням курсів
18.06.2025
Показати все

16.06.2025р. Змінюємо підходи до харчування!

#реформи

#шкільне_харчування

   Сьогодні чергова група персоналу, дотичного до їдалень закладів освіти  підвищувала кваліфікацію в рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування. Цього разу до роботи приступили кухарі Тячівської та Бедевлянської територіальних громад. Після успішного опанування теоретичного блоку з напрямку: «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти», вони провели практичне заняття у виробничій майстерні КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР. Наставництво, підтримку та професійний супровід забезпечила сертифікований майстер-тренер Катерина Лигирда.

    А готували та дегустували такі страви:        

    крем-суп з цвітної капусти «Мадам ДюБаррі» (безлактозний,безглютеновий),  французький суп, відомий своєю вишуканістю та багатством смакових відтінків, з ніжною кремовою текстурою;

    соковита, ніжна риба, запечена з сиром у бешамелі, який додав вершкового обійму кожному шматочку;

    паста з зеленого горошку з буряком та насінням соняшника, яку вмілі кухарі перетворили на естетичний шедевр, з  хрумкою магією смаку.

    Далі буде ще більше смачного та корисного. Бо це  – це не просто про їжу. Це про мистецтво готувати, надихати й змінювати підходи до харчування!

                                   Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.