16.06.2025р. Змінюємо підходи до харчування!

13.06.2025р. Вчимося тонкощам та особливостям сервірування столу
13.06.2025
Вітаємо із завершенням курсів
18.06.2025
13.06.2025р. Вчимося тонкощам та особливостям сервірування столу
13.06.2025
Вітаємо із завершенням курсів
18.06.2025
Показати все

16.06.2025р. Змінюємо підходи до харчування!

#реформи

#шкільне_харчування

   Сьогодні чергова група персоналу, дотичного до їдалень закладів освіти  підвищувала кваліфікацію в рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування. Цього разу до роботи приступили кухарі Тячівської та Бедевлянської територіальних громад. Після успішного опанування теоретичного блоку з напрямку: «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти», вони провели практичне заняття у виробничій майстерні КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР. Наставництво, підтримку та професійний супровід забезпечила сертифікований майстер-тренер Катерина Лигирда.

    А готували та дегустували такі страви:        

    крем-суп з цвітної капусти «Мадам ДюБаррі» (безлактозний,безглютеновий),  французький суп, відомий своєю вишуканістю та багатством смакових відтінків, з ніжною кремовою текстурою;

    соковита, ніжна риба, запечена з сиром у бешамелі, який додав вершкового обійму кожному шматочку;

    паста з зеленого горошку з буряком та насінням соняшника, яку вмілі кухарі перетворили на естетичний шедевр, з  хрумкою магією смаку.

    Далі буде ще більше смачного та корисного. Бо це  – це не просто про їжу. Це про мистецтво готувати, надихати й змінювати підходи до харчування!

                                   Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.