Зупинімо насилля разом!
11.12.2023
21.12.2023р.Виробнича практика
21.12.2023
Показати все

15.12.2023р. Урок виробничого навчання

    На уроці виробничого навчання учні першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №8, професія кухар, офіціант), під керівництвом наставника Віталії Мадай практично    засвоїли тему «Механічна кулінарна обробка риби та приготування напівфабрикатів з неї». А епіграфом до уроку стала східна мудрість: «Якщо людині подарувати рибу, людина буде ситою один день, якщо дві рибини – два дні, а якщо людину навчити готувати рибу, людина буде ситою все життя».

    Майстер виробничого навчання продемонструвала учням прийоми, способи обробки риби, ознайомила з процентами відходів по збірнику рецептур, показала приклад організації робочого місця.

    У процесі уроку майбутні кухарі  не тільки відпрацьовували практичні вміння, навички обробки, розбирання та смаження риби, а й приготували пікантну страву, класику італійської кухні – гарнір ризото з грибним соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту