
13.10.2025р. Здорове харчування – це легко, просто, корисно!
13.10.2025У КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР відбулося заключне заняття з підвищення кваліфікації кухарів, що проводилося в рамках реалізації стратегії реформування системи шкільного харчування.
Майстер-тренер Настасія Овечкіна провела натхненний і практичний тренінг, який завершив цикл занять для кухарів. Учасники не лише отримали нові знання, а й на практиці вдосконалили свої навички під час приготування повноцінного комплексного обіду.
Меню включало:
– Сочевичний суп-пюре
– Компот з ягід або фруктів з м’ятою
– Бігос з гречкою та курячим м’ясом
– Салат з моркви та родзинок
Це ще один важливий крок до впровадження здорового, смачного та безпечного харчування для дітей у наших навчальних закладах.










