Страви з овочів – важливе джерело вітамінів, необхідних для організму людини. Смакові й ароматичні речовини, барвники, які містяться в овочах, підвищують апетит, сприяють нормалізації жирового обміну і виведенню з організму холестерину. Тому страви з овочів слід не лише споживати, а й вміти правильно та смачно приготувати. А технологією їх приготування поділилася майстер виробничого навчання КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР Ганна Григоренко.
Перші знання, уміння та навички від свого наставника отримали наші першокурсники (група №3, професія кухар, офіціант). Під час уроку виробничого навчання учні практично засвоїли тему «Приготування смажених страв та гарнірів з овочів та грибів». Ганна Петрівна чітко продемонструвала виконання елементів технологічного процесу приготування страв: «Баклажани в клярі», «Котлети з капусти», «Картопля по-домашньому», «Картопля фрі з соусом».
Ми пишаємося нашими талановитими першокурсниками, які з таким завзяттям освоюють нові кулінарні вершини!