У КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР продовжується перепідготовка дорослого населення за ваучерами від Тячівської філії Закарпатського обласного центру зайнятості (професія кухар).
Тематика заняття: «Приготування смажених страв із сільськогосподарської птиці».
Сьогодні в нашому меню:
котлета по-київськи – класичний рецепт! Багато хто боїться самостійно готувати цю страву. Майстри виробничого навчання Ганна Григоренко та Катерина Савула показали покроково, як приготувати такі котлети, щоб у них вийшла золотиста хрумка скоринка, ніжна м’якоть і при цьому соковита ароматна начинка залишилася всередині котлет, а не витекла в процесі приготування;
завиванець з овочами – це дуже витончено та смачно! Куряче м’ясо – чудовий інгредієнт для різних рулетів і закусок. Воно добре загортається та легко тримає форму. Легкий смак курки робить рулет універсальною стравою – він чудово поєднується з овочами, грибами, сиром, іншими видами м’яса і навіть з фруктами. Ви отримаєте не тільки ефектну м’ясну страву, але й смачну холодну закуску.
Сучасний ринок праці досить динамічний. І успіх у житті чекає тих, хто постійно підвищує кваліфікацію, освоює суміжні спеціальності, вивчає нове у своїй професії; тих, хто живе під гаслом: «Навчання впродовж життя».
Короткий фотозвіт результатів практичної підготовки:
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР