14.11.2025р. Готуємо незвичайні страви зі звичайних яєць

“ОБЛИЧЧЯ ОСЕНІ”
13.11.2025
17.11.2025р. Міжнародний день толерантності
18.11.2025
“ОБЛИЧЧЯ ОСЕНІ”
13.11.2025
17.11.2025р. Міжнародний день толерантності
18.11.2025
Показати все

14.11.2025р. Готуємо незвичайні страви зі звичайних яєць

    Здавалося б, що ще можна приготувати з яєць, крім яєчні, класичного омлету і варених яєць. Але, як виявилося, здобувачі професійної освіти першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №1, професія кухар, офіціант) зі звичайних яєць можуть приготувати багато різних надзвичайно смачних страв, які чудово згодяться як для сніданку в колі сім’ї, так і для подавання на святковий стіл. Сьогодні майбутні кухарі під керівництвом   майстра виробничого навчання Олександри Погоріляк поглиблювали свої знання та вдосконалювали навички з теми «Приготування страв з яєць (варених, смажених, запечених)». А приготували вони такі страви:

  • скрембл із сиром  і беконом (українська бовтанка);
  • яйця пашот (в мішочку);
  • омлет натуральний;
  • омлет фарширований (омлет, в який наприкінці смаження кладуть підготовлену  начинку);
  • омлет змішаний (приготовлений з додаванням овочів, свіжої зелені, молочних або м’ясних продуктів);
  • варені яйця (некруто) , «вкруту» (оте «круто» свідчить не про кльовість яєць, а про твердий жовток, а варяться вони класично 8 хвилин);
  • яйця запечені (пряженя – український омлет).

    Мета заняття досягнута — здобувачі професійної освіти отримали нові знання, практичні навички та натхнення вдосконалюватися далі! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.