
13.10.2025 – «До вершин Перемоги!»
13.10.2025Група кухарів закладів освіти Хустської та Нересницької територіальних громад продовжує підвищувати кваліфікацію в рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування. Цього разу під час практичного заняття, проведеного у виробничій майстерні КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР, вони приготували такі страви за збірником рецептур Євгена Клопотенка:
- паста з зеленого горошку з буряком та насінням соняшника;
- сочевиця тушкована з овочами;
- суп «Вішисуаз»(безлактозний, безглютеновий);
- банош;
- сирники з куркумою.
Наставництво, підтримку та професійний супровід забезпечила сертифікований майстер-тренер Настасія Овечкіна.
Результати робіт були якісними, а це свідчить, що слухачі добре засвоїли дану тему. Страви вражали не тільки своєю різноманітністю, яскравістю, а й смаковими якостями, яку оцінили і самі курсанти.









