З метою закріплення та удосконалення набутих під час навчального процесу знань, умінь, навичок та готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя, здобувачі освіти навчальних груп №№3,8 (професія кухар, офіціант), проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування м.Тячів, Тячівського району та області. Виробнича практика наближає майбутніх спеціалістів до реалій виробництва, готує до професійної діяльності, надає можливість в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці.
Контроль за проходженням виробничої практики здійснюють майстри виробничого навчання Мадай Віталія, Григоренко Ганна та Лигирда Катерина. Приємно відмітити, що учні виявляють творчі здібності, із захопленням ставляться до майбутньої професії, прагнуть особистого зростання. Після завершення виробничої практики, учні випускної групи №8 продемонструють свої удосконалені та закріплені знання під час захисту державної кваліфікаційної атестації.