
11.12.2025 р. Гурткова робота
11.12.2025
13.12.2025 – Літературний портрет
13.12.2025Людинi, не посвяченiй в таємницi рибної кyxнi, здається дивним, що смак майбутньої страви на 50% залежитъ вiд дотримання правил попередньої обробки продуктiв. Це перший етап технологiчного циклy. Другий етап – сама теплова обробка, третiй – доведення страви до смаку. Щоб рибна страва вийшла смачною i корисною, необхiдне суворе дотримання кулiнарних правил, якими сьогодні на уроці виробничого навчання поділилася наставник Олександра Погоріляк. Здобувачі професійної освіти першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №1, професія кухар, офіціант) не тільки навчилися правильних прийомів механічної кулінарної обробки риби, а й приготували надзвичайно апетитні напівфабрикати з неї,биточки та котлети.
Майбутні кухарі активно брали участь в обговоренні можливих недоліків готової продукції та напівфабрикатів, уважно спостерігали за особистим показом трудових прийомів майстра виробничого навчання.











