Вас вітає навчальна група №8 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант) і запрошує відкрити один із найчудовіших шедеврів татарської та грузинської кулінарії – хачапурі по-аджарськи та смажені і соковиті біляші з ароматною начинкою та рум’яною скоринкою. Перед цими стравами просто неможливо встояти!
Сьогодні на уроці виробничого навчання майбутні кухарі практично опановували тему «Приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способами та виробів з нього: біляші та хачапурі по-аджарськи»: розвивали навички з виконання необхідних прийомів та операцій з приготування дріжджового тіста, вчилися проводити розрахунки сировини, замішувати тісто, формувати напівфабрикати з нього, смажити, випікати, визначити готовність виробів.
А сприяла формуванню фахової компетентності кухарів наставник, майстер виробничого навчання Віталія Мадай.
Якщо хочете здивувати друзів і сім’ю смачним перекусом, не проводячи при цьому півдня на кухні, біляш і хачапурі по-аджарськи – ваш ідеальний вибір! Ці страви стануть справжнім відкриттям для поціновувачів насиченого смаку і простоти в приготуванні.
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР