10.04. 2024. Готуємо гарячі напої
10.04.2024
11.04.2024р. Вчимося оформляти документи офіційно-ділового стилю
11.04.2024
Показати все

11.04.2024р. Запрошуємо на човлент!

    Коли різні народи протягом тривалого часу живуть поруч, їжа, яку вони готують, багато в чому стає спільною. Так сталося і з човлентом– рагу з кухні євреїв ашкеназі, яке прижилося на Закарпатті. Чолнт, він же човлент(страва з м’яса, овочів, крупи й квасолі), добре знають у Мукачеві та Ужгороді, подають у ресторанах Західної України.

    Сьогодні майстер виробничого навчання Віталія Мадай   поділилася  рецептом ідеального ситного єврейського рагу, яке стало закарпатським, з учнями групи №8 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант).

    Під керівництвом наставника на уроці виробничого навчання майбутні кухарі  практично    засвоїли тему «Приготування страв та гарнірів з круп та  бобових».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту