Олімпіада
11.02.2025
14.02.2025р. Вітання від гуртківців
14.02.2025
Олімпіада
11.02.2025
14.02.2025р. Вітання від гуртківців
14.02.2025
Показати все

11.02.2025р. Урок виробничого навчання

    Як би вам хотілось стати стрункішими, але відмовитись від тарілочки червоного, гарячого, випромінюючого дивний аромат борщу з салом і часничком –  просто неможливо. Посипаний дрібно нарізаною зеленню, заправлений сметаною, поданий до столу зі свіжими гарячими пампушками, борщ був і залишається однією з найулюбленіших страв. В цьому впевнилися і здобувачі освіти першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №3, професія  кухар, офіціант, майстер виробничого навчання Катерина Лигирда). А засвоїли вони сьогодні технологію приготування таких різновидів борщів: борщ український, борщ київський з грибами, борщ львівський з сосисками, борщ зелений.

                                      Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.