Олімпіада
11.02.2025
14.02.2025р. Вітання від гуртківців
14.02.2025
Показати все

11.02.2025р. Урок виробничого навчання

    Як би вам хотілось стати стрункішими, але відмовитись від тарілочки червоного, гарячого, випромінюючого дивний аромат борщу з салом і часничком –  просто неможливо. Посипаний дрібно нарізаною зеленню, заправлений сметаною, поданий до столу зі свіжими гарячими пампушками, борщ був і залишається однією з найулюбленіших страв. В цьому впевнилися і здобувачі освіти першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №3, професія  кухар, офіціант, майстер виробничого навчання Катерина Лигирда). А засвоїли вони сьогодні технологію приготування таких різновидів борщів: борщ український, борщ київський з грибами, борщ львівський з сосисками, борщ зелений.

                                      Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.