Як би вам хотілось стати стрункішими, але відмовитись від тарілочки червоного, гарячого, випромінюючого дивний аромат борщу з салом і часничком – просто неможливо. Посипаний дрібно нарізаною зеленню, заправлений сметаною, поданий до столу зі свіжими гарячими пампушками, борщ був і залишається однією з найулюбленіших страв. В цьому впевнилися і здобувачі освіти першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №3, професія кухар, офіціант, майстер виробничого навчання Катерина Лигирда). А засвоїли вони сьогодні технологію приготування таких різновидів борщів: борщ український, борщ київський з грибами, борщ львівський з сосисками, борщ зелений.
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР