Підвищення кваліфікації фахівців, відповідальних за організацію і приготування шкільних обідів – важлива складова реформи шкільного харчування. Саме від них залежить, наскільки якісним та смачним буде харчування для кожної дитини у школі. Сьогодні вкрай необхідно, щоб кожна дитина отримувала якісне харчування незалежно від того, де її заклад освіти розташований.
Днями завершилось навчання групи кухарів закладів освіти Солотвинської та Тересвянської територіальних громад за програмою «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти», яке проводила сертифікований майстер-тренер Настасія Овечкіна.
Практичні заняття, проведені на базі КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР, дали учасникам нові знання, нові ідеї для страв та мотивацію змінювати харчування дітей на краще.
Віримо, що такий крок — це інвестиція у здоров’я та розвиток молодого покоління, адже якісне харчування – це якісна освіта!
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР