
04.10.2025 – День захисту тварин
04.10.2025У виробничій майстерні КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР продовжується робота по підвищенню кваліфікації за програмою «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти». Цього разу до роботи приступили кухарі шкільних їдалень Хустської та Нересницької територіальних громад.
Під час практичної частини, яку провела сертифікований майстер-тренер Настасія Овечкіна, кухарі мали можливість приготувати та продегустувати зі збірника рецептур від Євгена Клопотенка, (рекомендованого для харчування дітей), такі страви:
– риба запечена з сиром у бешамелі;
– кебаб з коріандром;
– піца;
– соус «Батерчикен»;
Готуйте, куштуйте та насолоджуйтеся смачним результатом кулінарних експериментів!\










