06.11.2025р. Спробуйте один раз – захочете і вдруге! Готуємо страви та гарніри з овочів

05.11.2025 р. Виробниче навчання
05.11.2025
05.11.2025 р. Виробниче навчання
05.11.2025
Показати все

06.11.2025р. Спробуйте один раз – захочете і вдруге! Готуємо страви та гарніри з овочів

    Захотілося чогось дійсно смачненького і ситного? Приготуйте неймовірно ситні українські страви – «Панський дерун із куркою і грибами» та «Віночки з картоплі під сметанно-часниковим соусом», як це зробили на уроці виробничого навчання здобувачі професійної освіти першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (група №1, професія кухар, офіціант).

    Сьогодні майбутні кухарі під керівництвом майстра виробничого навчання Василя Кубинця поглиблювали свої знання та вдосконалювали навички з теми «Приготування страв та гарнірів з овочів». 

    Такі практичні заняття допомагають формувати професійні компетентності, розвивають креативність і готують учнівську молодь до роботи у сучасній ресторанній сфері. Адже саме на практиці народжуються справжні майстри кухарської справи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.