Відповідно до плану роботи методичної комісії професій громадського харчування (голова майстер виробничого навчання Олександра Погоріляк) та з метою визначення рівня професійної підготовки та майстерності учнів, в КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР проведено конкурс фахової майстерності з професії «Кухар, офіціант» (навчальна група №3, майстри виробничого навчання Ганна Григоренко та Катерина Лигирда).
Програма конкурсу передбачала перевірку професійно-теоретичних знань зі спеціальних дисциплін та виконання практичного завдання, а саме: попереднє сервірування столу, подача меню та приймання замовлення, попереднє сервірування чайного столу.
Всі учасники конкурсу показали достатній рівень фахової майстерності, правильність виконання трудових прийомів, правильну техніку роботи з інструментом та інвентарем.
За результатами конкурсу місця розподілились таким чином:
І місце – Шимонюк Р.;
ІІ місце – Ковтун Д., Поп Л.;
ІІІ місце –Лазур Д.