До Дня безпечного Інтернету
04.03.2024
Вшанування пам’яті великого Кобзаря
07.03.2024
Показати все

05.03.2024р. Урок  теоретичного навчання

    На уроці з предмету «Технологія приготування їжі», який провела викладач  Олександра Погоріляк, учні першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР  (група №8, професія кухар, офіціант), опановували тему «Технологія приготування основних соусів на бульйонах та їх похідних: соус білий основний, соус томатний, паровий, білий з овочами та ін. Вимоги до якості, використання». Учні не тільки дізналися про технологію приготування соусів, сировину, яку використовують, асортимент соусів, способи подачі, умови та терміни зберігання, а й розробили технологічну карту на задану страву (згідно збірника рецептур), де вказали закладку,  вихід порції, інгредієнти.

   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту