02.12.2024р. Засідання методичної комісії.

27.11.2024 –Профілактично-роз’яснювальна робота
27.11.2024
03.12.2024р. Урок виробничого навчання
03.12.2024
Показати все

02.12.2024р. Засідання методичної комісії.

    На черговому  засіданні методичної комісії професій громадського харчування  (голова методкомісії Олександра Погоріляк), присутні педагоги поділилися досвідом роботи з розвитку предметних та ключових компетентностей здобувачів освіти. Відповідно до порядку денного члени методкомісії відвідали відкритий урок виробничого навчання у групі №1(професія кухар, офіціант) на тему: «Приготування страв з м’яса, сільськогосподарської птиці, субпродуктів».

    Під час проведення вступного інструктажу майстер виробничого навчання Віталія Мадай використала проблемно-розвиваючі методи, що сприяло активізації пізнавальної діяльності учнів, які постійно вирішували проблемні питання і ситуації.

    Вступний інструктаж, був побудований на основі врахування програмних вимог та можливостей учнів. Структура вступного інструктажу відповідала його дидактичному призначенню і складалася з таких етапів:

 ─ оголошення теми і мети уроку;

 ─ мотивація навчальної діяльності, під час якої була використана комп’ютерна презентація;

─ перевірка тематичних знань;

─ показ трудових операцій.

    Вступний інструктаж був проведений з раціональним використанням робочого часу, вдалим керівництвом майстра формуванням практичних навичок учнів.

    На закінчення уроку учні продемонстрували результат своєї роботи у вигляді готових страв: сирного рулету із свинним фаршем та печінкового торта з двома начинками.

                                    Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту